Malta


Island exploration in Malta

7 dagen Malta vanaf €655

Inbegrepen: logement op hotel op basis van volpension, transport heen en terug per vliegtuig, lokaal transport, programmavoorstel, supplement vanaf €60 voor de begeleiding in het Nederlands of Engels (incl. taalactiviteiten)

Niet inbegrepen: betalende excursies (snorkelen, duikinitiatie, hop on hop off...)

Sunny English op een eiland in de Middellandse Zee

Wie wil er nu geen Engels leren in een zuiders klimaat op een eiland in de Middellandse Zee? Geen Engelse stiff upper lip maar warme hartelijkheid, geen rainy days maar sunny Malta!
Met de bus doorkruist u het eiland voor culturele uitstappen naar de levendige hoofdstad Valletta of de vismarkt van Marsaxlokk en sportieve activiteiten als snorkelen, duiken…

Logeren in een jeugdhotel

We logeren in een voormalige middeleeuwse palazzo, die recent werd gerenoveerd tot een jeugdhotel met verschillende terrassen, zalen ... We slapen met 2-5 op ruime en eenvoudige kamers met eigen sanitair in het nieuw gebouwde gedeelte.

Volpension: Een zuiderse keuken

We verblijven in volpension. 's Ochtends is er een continentaal ontbijt.
's Middags picknicken we op excursie.
's Avonds is er een lekkere zuiderse maaltijd voorzien. Als voorsmaakje geven we je alvast een greep uit het aanbod van de chef: bruschetta, BBQ, pizza, Aziatisch buffet, chocolademousse, gebak, ijs met vers fruit, ...

Transport

Het transport heen en terug gebeurt per vliegtuig. Ter plaatse reserveren wij bij een vaste buspartner die mee borg staat voor een vlotte organisatie. Ook voor tickets voor de hop on hop off bus kan u bij ons terecht.

Een gevarieerd programma

U kan opteren voor een programmavoorstel met of zonder gidsen, met of zonder Engels taalprogramma.
Hieronder geven we een voorbeeld van een dag uit een zevendaagse reis met taalactiviteiten. Een greep uit het aanbod van (betalende) uitstappen:

  • een zoektocht in Valletta
  • een Harbour Cruise in de sfeervol verlichte havens
  • een snorkelexcursie naar Comino
  • een daguitstap naar Gozo
  • een duikinitiatie
  • ...

Indien u kiest voor een taalprogramma gidsen de leerlingen mee via historische rollenspelen en spelen ze met de taal aan de hand van interviews en gevarieerde activiteiten. Hierbij worden de Maltezers regelmatig aangesproken... en met succes. De trip wordt zo een grensverleggende ervaring die je als leerling - en als begeleidende leerkracht- niet snel zal vergeten. 

 

Hoe reserveren?

U kan hieronder een offerte voor de reizen naar Malta aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.
 

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien. 

Hier kan u de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen en CLIPPER vinden.  

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

3 maanden voor vertrek

Namenlijsten

1 maand voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

Programma van de reis

1 maand voor vertrek om aan de busmaatschappij over te maken,

Rooming list

1 maand voor vertrek