Cruise Middellandse Zee


Op schoolcruise op de Middellandse Zee

De prijs varieert naargelang de periode die u aanvraagt en de cruise die u wilt doen. Er zijn reeds cruises vanaf 4 dagen. 

Steeds inbegrepen: logement op basis van vierpersoonskajuiten in volpension (excl. dranken) beginnend met het diner de eerste dag en eindigend met het ontbijt de laatste dag, spektakels en animatie aan boord, zwembad en sportfaciliteiten, transport heen en terug per autocar

Niet inbegrepen in basisprijzen: dranken, servicekosten, uitgaven tijdens de excursies aan land zoals voor een lunch of een drankje.

Een luxueuze schoolreis op een cruiseboot

Wie wil er nu niet aan boord gaan van een cruiseschip voor een schoolreis?! We bieden een comfortabel en luxueus logement in binnenkajuiten van 4 personen aan op basis van vol pension, veilig en comfortabel vervoer per luxe autocar Highlights zijn afhankelijk van het traject van ons schip, maar een bezoek aan het Colosseum in Rome of de Sagrada Familia in Barcelona behoren tot de mogelijkheden. Of wat denkt u van een bezoek aan Genua in de voetsporen van Columbus of in die van vermaarde wereldsterren in Cannes. 


 

Geniet van royale buffetten aan boord

Van de zeelucht krijgt me honger en daar is men zich op het schip goed van bewust:  er zijn verschillende soorten eetgelegenheden en quasi de klok rond valt er wel ergens iets te eten!

Ontbijt en lunch neemt u aan het rijkelijk gevulde buffet op het dek, zicht op de opkomende zon inbegrepen.

Ook 's middags wordt u verwend met een ruime keuze aan salades, pasta's, vis, vlees en nagerechten (gebak, fruit...). Voor wie dit nog niet genoeg zou zijn, serveert de snackbar pizza's, hamburgers, hotdogs en frietjes.
In de namiddag neemt u  - als we aan boord zijn - de 'afternoon tea' of een ijsje aan het zwembad.

Het avondeten wordt à la carte in het restaurant geserveerd. Iedere dag verken je een andere Italiaanse regio met bijbehorende streekgerechten (MSC is nu eenmaal een Italiaanse rederij). Je kan kiezen uit de verschillende gangen... of het allemaal nemen. De aangename bediening door uw persoonlijke ober, krijgt u er zomaar bij! 

De kapitein verwelkomt de passagiers bovendien met een cocktail en een gala-avond met speciaal menu.

 

Logeren in een kajuit

Voor de leerlingen zijn er kajuiten van 4 personen. Voor de leerkrachten zijn er 2- of 4-persoonskamers (single mits supplement).

Aan spraakmakende faciliteiten is er uiteraard geen gebrek: 'body & soul' worden verwend in de fitness en de zonnedekken met zwembaden en bubbelbaden. Voor ontspanning en entertainment zorgen de discotheek, het theater en de sportterreinen (vb. danszaal, fitness). 

 

Transport

Het transport gebeurt per autocar, zowel heen als terug. Wij werken samen met vaste buspartners die mee borg staan voor een vlotte organisatie. Ook voor informatie over lokaal transport kan u bij ons terecht. 

 

 

Programma

In samenspraak en afhankelijk van de mogelijkheden wordt het programma bepaald.

Voor voorbeeldroutes op de Middellandse Zee kan u hieronder terecht.

Interesse?

U kan hieronder een offerte voor de cruise aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.

 

Vraag een offerte aan

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien. Dit heeft een immers een rechtstreeks effect op de busbezetting en aldus op de prijszetting.

 

 

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

3 maanden voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

 

 

Rooming list

2 maanden voor vertrek