Berlijn


Op citytrip naar Berlijn

Berlijn 5 dagen vanaf €279

Inbegrepen: logement op hotel op basis van kamer en ontbijt, transport heen en terug per autocar, lokaal transport, supplement vanaf €35 voor de begeleiding in het Nederlands

Niet inbegrepen: maaltijden (vanaf €10), toegangsgelden

Met CLIPPER naar Berlijn

Berlijn is de nieuwe hotspot in Europa: betaalbaar en hip. We bieden een degelijk logement op hotel op basis van kamer en ontbijt, veilig en comfortabel vervoer per autocar, programmavoorstellen, eventueel een gids … en dat alles aan een scherpe prijs.

Je kan niet naar Berlijn gaan zonder een bezoek te brengen aan het Museumeiland en de Berlijnse Dom, te passeren onder de Brandenburger Tor en stil te zijn aan het gedenkmonument voor de joden. Na een bezoek aan Checkpoint Charlie en de Topography of terror tonen we ook graag de minder bekende plekjes zoals het Tempelhofer Park of de East Side Gallery of we doorkruisen de stad voor een heuse Berlijn Express.

 

  • Brandenburger Tor
  • Gedenkmonument voor de Joden

Op hotel in Berlijn

In Berlijn verblijven we in één van de vele zakenhotels in en rond de stad. Bij reservatie kan u uw voorkeuren aanduiden: ligging, comforttype, keten. Na een gevuld dagprogramma is het echt genieten van de rust en het comfort. Ontbijten doen we in het hotel.

In deze hotels wordt er uiteraard de nodige discipline van de leerlingen vereist wat de nachtrust betreft.

Voor de leerlingen zijn er kamers van 2-4 personen. Voor de leerkrachten zijn er 1-, 2- of 3-persoonskamers (single mits supplement).

 

Met de autocar naar Berlijn

Het transport gebeurt per autocar, zowel heen en terug als ter plaatse. Wij werken samen met vaste buspartners die mee borg staan voor een vlotte organisatie. Ook voor metrotickets kan u bij ons terecht (enkel indien begeleiding).

 

Op restaurant in Berlijn

Indien gewenst, kunnen wij ook helpen in de zoektocht naar betaalbare restaurants voor groepen in Berlijn.

Programma

Je kan opteren voor een programmavoorstel met of zonder gidsen.

Hoe reserveren?

U kan hieronder een offerte voor de reizen naar Berlijn aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.
 

 

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

2 maanden voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

Programma van de reis

1 maand voor vertrek om aan de busmaatschappij over te maken, rekening houdend met de rij- en rusttijden van de chauffeurs (www.veiligeschoolreis.org)

Rooming list

1 maand voor vertrek

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien.

4 nachten Berlijn op basis van kamer en ontbijt (inclusief transport heen en terug) kunnen al vanaf €279 per persoon.

Hier kan u de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen en CLIPPER vinden.