Berlijn


Op citytrip naar Berlijn

Berlijn 5 dagen vanaf €299

Inbegrepen: logement op hotel op basis van kamer en ontbijt, transport heen en terug per autocar, lokaal transport

Niet inbegrepen: overige maaltijden en toegangsgelden

Met CLIPPER naar Berlijn

Berlijn is de nieuwe hotspot in Europa: betaalbaar en hip. We bieden een degelijk logement op hotel op basis van kamer met ontbijt, veilig en comfortabel vervoer per luxe autocar, eventueel een uitgewerkt programma en een gids … en dat alles aan een scherpe prijs.

Je kan niet naar Berlijn gaan zonder een bezoek te brengen aan het Museumeiland en de Berlijnse Dom, te passeren onder de Brandenburger Tor en stil te zijn bij het Holocaustmonument. Na een bezoek aan Checkpoint Charlie en de Topography of terror tonen we ook graag de minder bekende plekjes zoals het Tempelhofer Park of de East Side Gallery.

  • Brandenburger Tor
  • Gedenkmonument voor de Joden

Op hotel in Berlijn

In Berlijn verblijven we in één van de vele zakenhotels in en rond de stad. In deze hotels wordt er uiteraard de nodige discipline van de leerlingen vereist wat de nachtrust betreft. Na een goed gevuld dagprogramma is het echt genieten van de rust en het comfort. Ontbijten doen we in het hotel.

Voor de leerlingen zijn er kamers van 2-4 personen. Voor de leerkrachten zijn er 1-, 2- of 3-persoonskamers (single mits supplement).

 Met de autocar naar Berlijn

Het transport gebeurt per autocar, zowel heen en terug als ter plaatse. Wij werken samen met vaste buspartners die mee borg staan voor een vlotte organisatie. Wanneer een gids meegaat, kunnen we ook voor de nodige metrotickets zorgen. 

Op restaurant in Berlijn

Gezellig met uw groep op restaurant?  CLIPPER helpt u graag in de keuze van een geschikt restaurant: van een gezellige bistro, tot een leuke pizzeria of de kruidige oosterse keuken… Berlijn heeft voor elk wat wils!

Programma

Als u geen eigen programma hebt, werken we samen met u graag een programma uit, met of zonder gidsen.

Interesse?

U kan hieronder een offerte voor de reizen naar Berlijn aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.

 

Vraag een offerte aan

 

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien.

4 nachten Berlijn op basis van kamer en ontbijt (inclusief transport heen en terug) kunnen al vanaf €279 per persoon.

 

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

2 maanden voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

Programma van de reis

1 maand voor vertrek om aan de busmaatschappij over te maken, rekening houdend met de rij- en rusttijden van de chauffeurs (www.veiligeschoolreis.org)

Rooming list

1 maand voor vertrek