Aanbod 2023


Kriebelt het bij u en uw leerlingen ook al om opnieuw samen de wijde wereld in te trekken? Hoort u elke dag hoe graag uw leerlingen weer op schoolreis zouden gaan? Parijs, Londen, Barcelona of Berlijn… hoe fijn zou het zijn om uw leerlingen te laten genieten van deze Europese wereldsteden?

Samen met onze vaste hotel- en transportpartners plannen we bij CLIPPER nu reeds de schoolreizen voor volgend schooljaar. Het is belangrijk om tijdig data aan te vragen vermits heel wat scholen tijdens dezelfde periode wensen te reizen. 

CLIPPER nam reeds een hele resem aan opties in hotels, zodat u een ruime keuze heeft om uit te kiezen. U vindt al onze opties hieronder door op het stadskaartje te klikken. 

Ziet u een datum en een hotel die u interesseren? Neem dan even contact met ons op. Geef een idee over het aantal leerlingen en begeleiders en of u eventueel extra's zoals maaltijden, bezoeken, ... wenst. We maken graag een persoonlijke offerte

Wou u graag een andere datum? Geen probleem. Laat het ons weten. Dit is maar een greep uit een brede waaier aan mogelijkheden. 

Binnenkort vindt u hieronder onze opties voor 2023. De kaart is nu nog niet aangepast.

Wanneer u op een hotel klikt, zal u enkele opties en prijzen vinden. Zoals u ziet, heeft u een ruime keuze wat de locatie betreft. Hoe dichter bij het centrum, hoe duurder de hotels uiteraard worden.

Dit zijn prijzen in ***-hotels (uitgezonderd Ibis Budget: **-hotels) op basis van kamer met ontbijt en transport met een luxe autocar (vervoer heen/terug en ter plaatse). De prijzen zijn berekend op basis van een optimale busbezetting en kamers per 2. Hotels waarin de leerlingen per 3 slapen zijn aangeduid met een asterisk. Wij helpen u natuurlijk graag verder bij het inkleden van uw programma, het reserveren van een boottocht, restaurants, musea…

Parijs

Klik op één van de gekleurde huisjes op de kaart en bekijk per hotel de opties en prijzen. Meer informatie over onze reizen naar Parijs vindt u hier

Londen

Klik op één van de gekleurde huisjes op de kaart en bekijk per hotel de opties en prijzen. Meer informatie over onze reizen naar Londen vindt u hier.

Andere bestemmingen

CLIPPER organiseert ook reizen naar heel wat andere bestemmingen. Hieronder vindt u een greep uit de rest van ons aanbod. Deze reizen zijn steeds op aanvraag. Laat ons weten in welke schoolreis u geïnteresseerd bent en wij bezorgen u een offerte op maat. 

Villeneuve-de-Berg - Ardèche

In Villeneuve-de-Berg krijgt "leven als een God in Frankrijk" een totaal andere dimensie. We verblijven er in het Maison des Astars, een karaktervolle woning met buitenzwembad, waar de kamers de namen dragen van kunstenaars, je dagelijks nieuwe verborgen pareltjes ontdekt en waar je weken later nog van zal dromen. In deze zuiderse streek zijn er tal van mogelijkheden zoals een kajakafvaart in de Gorges van de Ardèche, een avontuurlijk bomenparcours, een wandeling door uitgedroogde rivierbeddingen... Kortom, voor ieder wat wils. 

Malta

In Malta kan je een reis écht naar je hand zetten. We kiezen voor een hotel in volpension met zwembad en helpen je graag met het uitwerken van het programma. Snorkelen, duiken, een avond plezier op de Party Boat, een namiddag in het waterpretpark, een bezoek aan het mooie Mdina en de hoofdstad Valletta, de mogelijkheden zijn echt eindeloos. En de zon... die krijg je er zomaar bij.

Wallonië

In Wallonië koppelen we het aangename graag aan het nuttige. Spelenderwijs leren, dat zit in ons DNA. In samenwerking met AFF asbl maken we van stadsbezoeken (Luik, Namen, Huy, ...) leuke en interactieve taalexcursies. Koppel dit aan avontuurlijke uitstappen zoals paintball, bomenparcours, lasershooting of kajak en verblijf in volpension in een gerenoveerde boerderij of op een kasteel, en je hebt een topformule!

 

Dublin

Dublin is een geweldige, bruisende stad. Logeren doen we liefst in een moderne jeugdherberg met prima ontbijt. Niks zo fijn als lunchen in een van de vele parken, toch? Voor het avondeten hebben we heel wat adresjes, van lokale pubs tot Italiaanse of Aziatische restaurants.

 

Barcelona

Wie twijfelt tussen een strandvakantie en een culturele citytrip, zit in Barcelona altijd goed. Bewonder de architecturale parels van Gaudi, relax in het prachtige Parc Güell, beklim de Montjuïc voor een prachtig uitzicht of neem een verkwikkende duik in de Middellandse Zee.

 

Op cruise

Inschepen voor een Cruise op de Middellandse Zee, is een week van verwondering. 's Avonds inschepen in Marseille en de volgende dag afstappen in Rome. En dat gecombineerd met een all-in hotelervaring, met verschillende bars, restaurants en een zwembad. Heerlijk toch?

Marokko

Wie niet voor luxe maar wel voor authenticiteit kiest, die kan naar Marokko. Je geniet er van de typisch Marokkaanse gastvrijheid en wordt écht ondergedompeld in de plaatselijke cultuur. Geniet van parelwitte stranden, magnifieke paleizen, bruisende soeks en het elegante Atlasgebergte.