Ierland


Ontdek de Ierse hoofdstad: charmant en levendig!

3 dagen Dublin vanaf €258

Inbegrepen: logement in een jeugdherberg op basis van kamer en ontbijt, transport heen en terug per vliegtuig, lokaal transport van en naar de luchthaven in Dublin, programmavoorstel, supplement vanaf €25 voor de begeleiding in het Nederlands of Engels (incl. taalactiviteiten)

Niet inbegrepen: lunch- en avondeten, transport van en naar de luchthaven in België (op aanvraag)

Dublin, een bruisende stad

De hoofdstad van Ierland is minder gekend dan haar grotere broertje Londen, maar is zeker even sfeervol en gezellig. We vliegen vanuit Zaventem, bereiken vlot de stad met het openbaar vervoer en kunnen alle toeristische attracties te voet bezoeken.

Een modern hostel in het centrum van de stad

We logeren in een moderne jeugdherberg die enkele jaren geleden gerenoveerd werd. De mooie en ruime kamers van 4 tot 6 personen zijn uitgerust met comfortabele stapelbedden en een eigen badkamer. Het publiek is internationaal, wat altijd voor veel sfeer zorgt. Het hostel is gelegen in het centrum van de stad, op wandelafstand van alle grote bezienswaardigheden.

Uit eten in de stad

We verblijven hier op basis van kamer en ontbijt. 's Ochtends serveert het hostel een continentaal ontbijt.
's Middags picknicken we in de stad of in de jeugdherberg met een sandwich, een wrap, een salade of een stuk pizza (niet in de prijs inbegrepen).
CLIPPER kan u helpen bij het vinden voor een restaurant voor ’s avonds: een typische Ierse pub, een gezellige Italiaan of een trendy Aziaat.

 

Transport met het vliegtuig

Het transport heen en terug gebeurt per vliegtuig vanuit Zaventem. Ook voor het transport van en naar de luchthaven kan u bij ons terecht

Dublin upside down

Je kan opteren voor een programmavoorstel met of zonder gidsen, met of zonder Engels taalprogramma.
Hieronder geven we een voorbeeld van een dag uit een driedaagse reis met taalactiviteiten. 

Indien u kiest voor een taalprogramma gidsen de leerlingen mee via historische rollenspelen en spelen ze met de taal aan de hand van interviews en gevarieerde activiteiten. Hierbij worden de Dubliners regelmatig aangesproken... en met succes. De trip wordt zo een grensverleggende ervaring die je als leerling - en als begeleidende leerkracht- niet snel zal vergeten.

Hoe reserveren?

U kan hieronder een offerte voor de reizen naar Ierland aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.
 

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien. 

Hier kan u de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen en CLIPPER vinden.  

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

3 maanden voor vertrek

Namenlijsten

1 maand voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

Programma van de reis

1 maand voor vertrek om aan de busmaatschappij over te maken,

Rooming list

1 maand voor vertrek