Ierland


Ontdek de Ierse hoofdstad: charmant en levendig!

3 dagen Dublin vanaf €290

Inbegrepen: logement in een jeugdherberg op basis van kamer en ontbijt, transport heen en terug per vliegtuig*, lokaal transport van en naar de luchthaven in Dublin 

Niet inbegrepen: lunch- en avondeten, transport van en naar de luchthaven in België (wel mogelijk op aanvraag)

*De prijs van de vliegtuigtickets kan fluctueren

Dublin, een bruisende stad

De hoofdstad van Ierland is minder gekend dan haar grotere broertje Londen, maar is zeker even sfeervol en gezellig. We vliegen vanuit Zaventem, bereiken vlot de stad met het openbaar vervoer en kunnen alle toeristische attracties te voet bezoeken. 

Een modern hostel in het centrum van de stad

We logeren in een moderne jeugdherberg die enkele jaren geleden gerenoveerd werd. De mooie en ruime kamers van 4 tot 6 personen zijn uitgerust met comfortabele stapelbedden en een eigen badkamer. Het hostel is gelegen in het centrum van de stad, op wandelafstand van alle grote bezienswaardigheden.

Uit eten in de stad

We verblijven hier op basis van kamer en ontbijt. 's Ochtends serveert het hostel een continentaal ontbijt.

's Middags picknicken we in de stad of in de jeugdherberg met een sandwich, een wrap, een salade of een stuk pizza (niet in de prijs inbegrepen).

Wenst u ’s avonds met de volledige groep op restaurant te gaan, dan helpen we u hier graag bij: een typische Ierse pub, een gezellige Italiaan of een trendy Aziaat... we vinden voor elk wat wils!

Transport met het vliegtuig

Het transport heen en terug gebeurt per vliegtuig vanuit Zaventem. Ook voor het transport van en naar de luchthaven kan u bij ons terecht

Dublin upside down

Via CLIPPER kan u rekenen op een volledig uitgewerkt programmavoorstel  Hieronder geven we een voorbeeld van een dag uit een driedaagse reis. 

Interesse?

U kan hieronder een offerte voor de reizen naar Ierland aanvragen. Binnen enkele dagen zal u dan per e-mail één of meerdere offertes ontvangen.

 

Vraag een offerte aan

Voor iedere reis wordt er een aparte prijsofferte gemaakt. Voor elke wijziging in de groep na het opmaken van de saldofactuur wordt een nieuwe offerte gemaakt. De prijs kan wijzigen indien er meer/minder leerlingen zijn dan aanvankelijk voorzien.

Wat

Wanneer

Offerte

Zo vroeg mogelijk aanvragen. De offerte voor akkoord terugsturen vóór de vervaldatum

Voorschotfactuur

+ 1 maand na ontvangst ondertekende offerte

Definitieve aantallen jongens/meisjes, man/vrouw

3 maanden voor vertrek

Namenlijsten

1 maand voor vertrek

Saldofactuur

6 weken voor vertrek

Programma van de reis

1 maand voor vertrek doorgeven

Rooming list

1 maand voor vertrek