CLIPPER en OLYFRAN slaan de handen in mekaar


Al 28 jaar organiseert OLYFRAN de Vlaamse Olympiade van het Frans. Jaarlijks nemen duizenden jongeren die hun enthousiasme voor taal niet onder stoelen of banken steken deel aan deze wedstrijd. Niet alleen de taal maar ook de Franse cultuur komt aan bod tijdens deze olympiade. Naast de uitdaging om mee te doen zijn er ook tal van prachtige (individuele prijzen) te winnen.

Sinds dit jaar is CLIPPER een van de nieuwe sponsors van OLYFRAN. Beide organisaties delen hetzelfde doel, ze willen de vreemde-talenkennis van jongeren verbeteren en hun enthousiasmeren voor het Frans. CLIPPER was dan ook blij deel uit te maken van dit evenement en had zelf een aantal prijzen in petto.

Tien scholen krijgen een bezoekje van CLIPPER en mogen een Frans gezelschapsspelenpakket en een ontbijt met croissants “pour les profs de français” in ontvangst nemen. Daarnaast geeft CLIPPER twee scholen een korting op hun CLIPPERschoolreis.

Deze schoolprijzen werden opgenomen in de didactische pakketten die OLYFRAN jaarlijks verloot onder de scholen van de ingeschreven deelnemers.

prijsuitreiking olyfran clipper